Així eren les fogoses cartes que enviava Joan Carles I a les amants

Fa pocs dies els reis Joan Carles i Sofia sorprenien tothom  en aparèixer junts públicament a Sanxenxo. Després d'anys separats i amb l'ombra de les infidelitats de l'emèrit envoltant-los, sembla que aquests últims mesos s'han unit molt. El matrimoni va gaudir d'una cita secreta a Galícia per celebrar l'expedició del vaixell Juan Sebantián Elcano, que marxava de regata amb Joan Carles a bord.

Portada revista 'Love'

Portada revista 'Love'

Ara bé, sembla que aquest vaixell amaga una història del Rei que no el deixa gaire bé... Pilar Eyre ha tret a la llum una anècdota a 'Lecturas' que evidencia que Joan Carles sempre ha tingut una amant en cada port.

Primer de tot, recorda una relació que va tenir amb una comtessa italiana el 1958: "Sabrà la pobra reina Sofia que Joan Carles estava boig d'amor per una dissoluta comtessa italiana i que van ser precisament el seu pare i Franco qui el va obligar a entrar al buc escola per allunyar-lo d'ella?".

 

Considera que va ser una tasca inútil, perquè durant la travessia Joan Carles li hauria enviat a Olghina de Robilant desenes de "fogoses cartes": "Aquesta nit al llit he pensat que estava fent-te petons, però m'he adonat que no ets tu sinó un simple coixí arrugat i amb mala olor, de veritat desagradable. Però així és la vida. Ens la passem somiant amb una cosa mentre Déu decideix una altra".

El rei Joan Carles

El rei Joan Carles, a bord d'un vaixell / Europa Press

Ella no va ser l'única dona en qui hauria pensat durant aquell viatge en vaixell, per això: "Com que la fidelitat no ha estat mai el fort dels Borbons, el rei Joan Carles es va enamorar a Brasil d'una sensual carioca i durant el viatge de tornada a Espanya també li enviava cartes a ella". En arribar, sembla ser que Franco li va comentar al seu cosí que havien de casar al príncep perquè no podia seguir així: "I allà va aparèixer Sofia, la grega". Una altra història que demostra que la fama de conquistador del rei Joan Carles és ben real.  

Més informació
 

Comentaris