El rei Joan Carles rep l'alta mèdica: "Ara tinc canonades noves"

El rei Joan Carles acaba de rebre l'alta a l'hospital Quirón de Madrid. L'emèrit va ingressar divendres passat, ja que s'havia de sotmetre a una operació cardíaca en la qual li col·locarien tres bypass coronaris. La intervenció va ser un èxit i el monarca va ser traslladat a planta tres dies més tard. Des de llavors la seva evolució ha estat favorable, ha passat a seguir una dieta tova, ha tornat a caminar pel seu compte i ja li han retirat l'estimulació cardíaca

Les últimes analítiques mostraven uns resultats dins de la normalitat, el que era més que esperançador. Ara s'acaba d'emetre el darrere comunicat mèdic, en el qual confirmen que es troba clínicament estable i sense febre: "Amb les ferides quirúrgiques en procés de cicatrització". Just una setmana després de ser intervingut, torna a casa per seguir allà amb la recuperació: "L'exploració cardiològica mostra contractilitat i ritme cardíac normals".

El rei ha sortit en cotxe, visiblement content i molt somrient. Les seves primeres paraules? "Tinc canonades noves, ara a descansar"

El rei Joan Carles  Europa Press

El rei Joan Carles abandona l'hospital / Europa Press

 

 

Durant aquesta setmana ha rebut la visita de tota la seva família, que s'ha bolcat en donar-li suport davant d'una operació així. Ja no queda res perquè li donin l'alta i pugui seguir recuperant-se a casa, on estarà més tranquil. Els metges conclouen que podrà fer vida normal en uns mesos, sempre que faci cas de les recomanacions que li han fet. 

Més informació
 

Comentaris