El rei Felip, de vacances amb els amics a Barbados

L'estiu de la família reial sempre té dues parts: una de pública a Mallorca, en la qual posen davant dels fotògrafs per evidenciar la bona sintonia entre ells, i una privada i secreta. Mai no informen del destí que escullen el rei Felip i Letícia per passar la resta de dies d'agost, encara que últimament s'ha dit que havien optat per Croàcia o les illes gregues. On han anat enguany? De moment no se sap a quin racó del món han anat a parar, encara que el que sembla clar és que no hi han anat molts dies. Per què? Perquè han enxampat el Rei a l'altra punta del món sense la dona ni les filles.

'El Mundo' assegura que l'han vist amb uns amics a les Barbados, aprofitant que un amic té una casa allà. Hi hauria passat uns dies de relax, sense la família ni la presència de càmeres ni premsa.

Rei Felip  Europa Press

Rei Felip, de regata / Europa Press

Si la setmana passada el veien amb el seu amic Jaume Anglada en un restaurant de Palma quan la resta de la família ja havia tornat a Madrid, ara s'ha escapat al Carib amb un altre grup de coneguts. Han cancel·lat el viatge familiar secret? O simplement hi han anat un parell de dies?

 

"L'indret no sembla tan desconegut en el cas del Rei, ja que segons expliquen alguns personatges que semblen ben informats, el rei Felip passa o ha passat uns dies sense la família a casa d'uns amics a Barbados. Ben pensat, és una forma de desconnectar totalment d'un any que ha estat més que complicat políticament", expliquen. 

El rei Felip  Europa Press

 Europa Press

No és el primer cop que diuen que es desplaça a aquelles paradisíaques platges de la mà d'un amic seu, un conegut empresari que comptaria amb una mansió i un iot increïbles que hauria posat a disposició del monarca. Caldrà veure si es filtra alguna fotografia d'aquest viatge en solitari del monarca. 

Més informació
 

Comentaris