El rei Felip, de gintònics amb els amics en un restaurant de luxe

Els paparazzi han enxampat la reina Letícia d'escapada secreta amb les filles unes quantes vegades aquests últims mesos: al cinema, al ballet, de compres... Però també l'hem vist en sopars amb amigues. Ara bé, sembla que no és l'única que fa plans fora de l'agenda.

El matrimoni reial ha estat tot el mes sense les filles, que es troben en un campament als Estats Units. Una ocasió perfecta per fer plans nocturns que no farien habitualment. Fa només un parell de dies vam veure-la amb el rei Felip en una cita romàntica, quan van anar a veure un espectacle humorístic amb unes cerveses i uns fruits secs. 

Letícia i Felip al cotxe  Casa Reial

Casa Reial

Doncs bé, ara ha estat Felip VI qui s'ha escapat amb els amics. 'Vanitatis' l'ha caçat en un restaurant molt exclusiu a Torrelodones, que compta amb un xef molt prestigiós. Els altres convidats els haurien vist omplint la panxa i gaudint d'una llarga sobretaula -plena de gintònics- que hauria acabat a la matinada. El menú? Rèmol del Cantàbric i un vi reserva dels més cars de la carta. 

 

L'haurien vist natural i molt informal, mentre els seus escoltes el vigilaven des d'una taula apartada. Vestit amb una camisa de quadres i texans, els propietaris del restaurant van publicar una fotografia amb ell. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visita REAL.

Una publicación compartida de Restaurante El Trasgu (@rteeltrasgu) el

Diuen que el Rei hauria declinat l'oferta de donar-li un reservat perquè no el veiessin, una actitud que tampoc mai no va agradar el seu pare Joan Carles. 

Més informació
 

Comentaris