El rei Felip viatja a Noruega amb un regal ostentós sota el braç

La confirmació de la princesa Ingrid Alexandra ha fet que el rei Felip torni a la terra d'una de les seves parelles més mediàtiques, Eva Sannum. Noruega s'ha vestit de gala per a la festa religiosa de la petita princesa, de 15 anys, un esdeveniment social que ha reunit membres de les monarquies més prestigioses d'Europa.

La família reial noruega, amb el rei Felip

La família reial noruega, amb el rei Felip

El rei Felip ha ocupat un lloc destacat, en ser un dels sis padrins de la jove.  Així ho ha evidenciat el seguiment en directe que ha fet la televisió estatal, NRK, que ha mostrat l'emoció que ha regnat durant tota la cerimònia. La mare de la jove, Mette Marit, no ha pogut evitar trencar a plorar en diverses ocasions; visiblement emocionada durant el discurs de la seva filla.

Durant un dels moments de la retransmissió es va poder veure com el Rei donava el seu regal a la princesa, un braçalet d'or molt especial reservat per a quan sigui més gran. 

El regal del rei Felip a la neboda  nrk

El regal del rei Felip a la neboda nrk

La presència de Felip era molt esperada, degut a la gran amistat que manté amb el príncep Haakon. Va acudir sol, per sorpresa, ja que la reina Letícia va declinar la invitació a l'últim moment. No ha transcendit el perquè, encara que no sobta gaire tenint en compte que no és el primer cop que intenta escaquejar-se d'una reunió d'aquestes característiques. Es trobarà incòmode davant la reialesa europea?

 

El que més ha cridat l'atenció ha estat els conjunts estilístics de les princeses, ja que han dut els vestits tradicionals del país. Mentre que Mette Marit optava per un vestit lila de Jennifer Blom i un tocat de flors, la protagonista optava pel verd i el vermell. 

La princesa noruega, el dia de la confirmació  instagram

La princesa noruega, el dia de la confirmació / Instagram

L'opulència ha regnat en un banquet que ha estat d'allò més luxós. Què han menjat? Un menú a base de peix i verdures, amb pastís i sorbet de mango de postres. Letícia s'ha perdut un dels esdeveniments més importants de la temporada, caldrà veure si assisteix a la següent.

Més informació
 

Comentaris