Un problema de salut obliga el rei Felip VI a passar per quiròfan

Es parla molt sobre l'estat de salut fràgil del rei Joan Carles, però sembla que el rei Felip tampoc no té una salut de ferro. El monarca no es troba del tot bé, tal com confirmen algunes fonts properes a La Zarzuela. Molts van fixar-se en un gest de dolor que va evidenciar durant la Copa Davis, quan se'l va veure queixant-se d'un dolor d'esquena molt intens. Què li passa? 

A 'Informalia' s'han posat en contacte amb una font propera al Rei, que afirma que està bé però que la molèstia de l'esquena s'està aguditzant. El problema? Que és molt probable que hagi de passar per quiròfan aviat.

Fa poc més d'un any va filtrar-se que Felip VI s'havia sotmès a un tractament de radiofreqüència, des de quan rep la visita d'un fisioterapeuta a Palau un cop per setmana. A més a més, el mal d'esquena li tindria prohibit practicar algun dels seus esports preferits.

El rei Felip, a la muntanya practicant esquí  Europa Press

El rei Felip, a la muntanya practicant esquí / Europa Press

 

L'estiu passat va recórrer a la cirurgia en una operació de radiofreqüència per agulla i sedació, una solució per pal·liar els dolors d'esquena forts que estava patint. Ara és probable que torni a realitzar-se-la, el que farà que hagi d'agafar la baixa un parell de dies. 

Un problema de salut que el col·loca en el centre mediàtic que ocupava fins ara el seu pare. 

Més informació
 

Comentaris