El rei Felip agafa el relleu de Joan Carles i torna als toros

El rei Felip ha tornat als toros. Mai no ha estat seguidor de les corregudes de bous, però sembla que ha arribat el torn d'agafar el relleu al seu pare en aquest tipus d'actes. Aquest dimecres l'hem pogut veure presidir, de fet, una de les tardes més importants del calendari taurí: la correguda de la Beneficència que es fa cada any a Las Ventas, solidària i amb un membre de la família reial al capdavant des de fa molts anys. 

El monarca ha ocupat el lloc d'honor de la plaça, acompanyat del torero Juan José Padilla, el ministre en funcions José Luis Ábalos i el president de la comunitat de Madrid en funcions, Pedro Rollán. La reina Letícia, com era d'esperar, no ha anat amb ell a una festa tradicional que no li agrada. 

El rei Felip torna als toros  Casa Reial

El rei Felip torna als toros / Casa Reial

El rei Felip s'ha donat un bany de masses, durant un acte que ha estat omplert de gom a gom. Tots volien saludar el monarca, contents en veure que segueix els passos taurins del seu pare. La premsa congregada ha volgut saber com està el rei Joan Carles, una pregunta que ha contestat Felip amb una breu resposta: "Està bé, molt bé. Moltes gràcies":

El rei Felip i Juan José Padilla  Casa Reial

El rei Felip i Juan José Padilla / Casa Reial

El rei Felip, envoltat de toreros  Casa Reial

 Casa Reial

A les grades, però, hi havia un altre membre de la Casa Reial. Parlem de Victoria Federica, habitual de totes les corregudes de bous de la capital. La filla petita de la infanta Elena ha heretat la passió per la tauromàquia, això està clar, però també per la moda. I és que l'outfit que ha lluït ha rebut molts aplaudiments, una tònica habitual en les seves darreres aparicions públiques. En aquesta ocasió ha optat per una jaqueta d'estil ètnic en color mostassa sobre una brusa blanca, amb unes grans arracades que cridaven molt l'atenció.

 
Victoria Federica als toros  Europa Press

Victoria Federica als toros /  Europa Press

Recordem que aquesta és la segona vegada que acudeix a una, ja que no en trepitjava cap des del 2017, quan va anar-hi per primer i únic cop des que és Rei. Serà aquesta la primera de moltes aparicions del rei Felip a una plaça de toros?

Més informació
 

Comentaris