Surt a la llum l'amor estiuenc del rei Felip i Gwyneth Paltrow

El currículum amorós del rei Felip va acaparar portades anys i anys, fins que va anunciar el compromís amb Letícia i els mitjans van acabar d'embogir en veure que havia escollit com a esposa una presentadora de telediari. Des de llavors que les revistes del cor segueixen cada moviment de la parella, especialment aquells més controvertits. Ara bé, ella no ha estat l'única dona en la vida del monarca.

'Vanity Fair' recorda avui un episodi de fa 17 anys que podria haver-ho canviat tot. L'escenari? Palma de Mallorca, una illa que ja era el destí estiuenc de la família reial. El príncep Felip de l'època estava solter, encara que els mitjans deien que s'estava veient en secret amb la model Eva Sannum. Arriba l'estiu, i l'hereu a la Corona acompanya els pares a l'illa Balear per gaudir d'uns dies de descans. Una d'aquelles nits, però, va tenir el plaer de sopar amb una actriu que acabaria convertint-se en una estrella de Hollywood: Gwyneth Paltrow.

Gwyneth Paltrow  Europa Press

Gwyneth Paltrow / Europa Press

Com va anar tot? La revista explica que el monarca es trobava a Sa Cranca, un luxós restaurant ubicat en el passeig marítim que té la família reial com a convidats VIP en moltes ocasions. Els ofereixen l'arròs a banda preferit de Joan Carles I i la paella de marisc que més entusiasma a Felip VI. Amb qui la va compartir durant l'estiu del 2002? Com dèiem, amb la coneguda actriu nord-americana. Hauria estat Rosario Nadal -casada llavors amb el príncep Kiryl de Bulgària- qui els hauria presentat, en un sopar al qual també assistia Jaime de Marichalar, les infantes Elena i Cristina i el cantant Chris Martin.

El diari britànic 'Daily Mirror' i el noruec 'Aftenposten' van assegurar llavors que la parella va gaudir d'un amor estiuenc, una idea de la qual també en parla 'El Mundo'. I és que afirmen que l'actriu hauria quedat totalment captivada i que hauria tornat a l'illa moltes més vegades durant aquelles vacances per mantenir una cita romàntica amb el príncep a Madrid i per gaudir de dos dies a bord d'un luxós iot. 

El rei Felip, a bord d'un iot  Europa Press

El rei Felip, a bord d'un iot / Europa Press

 

Una amiga íntima de Paltrow hauria assegurat que la intèrpret "estava boja per Felip": "És guapo i ric, el tipus de persona de la qual es podria enamorar". Haurien tingut un sopar romàntic a Copenhaguen, poc abans de tornar a trobar-se a Tunísia i en un creuer per la Rússia imperial. El problema? L'expectació mediàtica que comportava sortir amb un hereu a la Corona: "A Gwyneth li agradava Felip, però quan va adonar-se de la pressió que tindria, no ho va dubtar ni un moment. Va fugir cames ajudeu-me, com s'acostuma a dir".

Gwyneth Paltrow i el rei Felip   Vanity Fair

Gwyneth Paltrow i el rei Felip, en un muntatge de 'Vanity Fair'

Una història d'amor que no va tenir un final feliç, però que hauria canviat radicalment la vida de tots dos. 

Més informació
 

Comentaris