El rei Felip i Elionor, de sortida secreta al cinema entre xiuxiueigs

Els reis Felip Letícia són uns grans aficionats de la cultura. Els hem vist al teatre en moltíssimes ocasions, junts o acompanyats de les filles. Recentment a qui més veiem en aquest tipus de sortides és a la Reina, que encadena una nit de noies rere una altra amb Elionor i Sofia, especialment al ballet.

El que cada cop és més habitual és veure un dels dos pares en una sortida informal amb només una de les nenes, plans per separat per gaudir dels gustos particulars de cadascuna. Una tècnica que han tornat a seguir, ara en una tarda de cinema del rei Felip amb Elionor.

El rei Felip i Elionor  Europa Press

El rei Felip i Elionor / Europa Press

Pare i filla han acudit a un cinema madrileny per gaudir de 'Ad Astra', l'última estrena de Brad Pitt. Així ho ha confirmat un testimoni a la 'Cadena Ser', on ha explicat que els va veure entrar a la sala i que va estar atent a tot el que anaven comentant. 

Es tracta d'una pel·lícula basada en la història de Roy McBride, un enginyer que va perdre el seu pare en una missió sense tornada a Neptú i que anys més tard emprèn un viatge per trobar-lo.

 

El film conté moments molt intensos plens d'acció, el que hauria provocat que la petita Elionor anés fent preguntes i comentaris al pare en veu baixa. En un d'aquests moments, el testimoni hauria sentit com la Princesa li preguntava: "Però què li passa al pare del noi?" en veure que actuava d'una manera estranya. El més curiós? La resposta de Felip VI: "Fa molt de temps que està sol i està tarat".

La princesa Elionor arriba davant la catedral de Palma

Europa Press

Sembla que la primogènita ha heretat el gust pel setè art que comparteixen els seus pares. Una sortida cultural que de ben segur que els ha encantat.

Més informació
 

Comentaris