El rei Felip i Bill Clinton, junts en una festa universitària

El rei Felip no va tornar de Cuba en el mateix avió que Letícia, sinó que va aprofitar que es trobava allà per viatjar fins a Washington. Allà va assistir a una festa amb excompanys del màster que va cursar a Georgetown, on es va retrobar amb amics i gent coneguda relacionada amb la Universitat americana.

El monarca va estudiar-hi entre el 1993 i el 1995, dos anys que li van permetre poder graduar-se en un màster de relacions internacionals. Un nou cap de setmana 'de solter', en el qual Felip s'ha posat al dia amb els seus amics. 

El rei Felip, de jove  Europa Press

El rei Felip, de jove /  Europa Press

A la festa, sembla que Felip VI va coincidir amb personalitats molt famoses. Entre els famosos convidats? Bill Clinton, amb qui va posar en una fotografia que ràpidament s'ha fet viral. L'expresident nord-americà i el Rei apareixen al costat de la princesa Ghida Talal i els seus fills, els prínceps Hussein, Muhammad i Rajaa Bin Talal.

 

Es pot veure el Rei molt elegant, amb vestit formal i corbatí. Visiblement feliç, apareix amb els ulls mig tancats en estar rient. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @arabianroyalagency with @reposter.app . HRH Princess Ghida Talal and Her Children Prince Hussein, Prince Muhammad and Princess Rajaa Bint Talal With King Felipe VI of Spain and Former US President Bill Clinton at Georgetown University’s celebration of its School of Foreign Service Centennial #sfs100. صاحبة السمو الملكي الأميرة غيداء طلال و ابنائها أصحاب السمو الأمير حسين والأمير محمد والأميرة رجاء بنت طلال مع جلالة الملك فيليب ملك إسبانيا والرئيس الأمريكي الأسبق بيل كلينتون في احتفال جامعة جورجتاون بذكرى مرور 100 عام على كلية الخدمة الخارجية. #kingfelipevi #billclinton #PrincessGhidaTalal #PrinceHusseinBinTalal #PrincessRajaaBintTalal #PrinceMuhammadBinTalal #georgetownuniversity #Spain #US #washington #Newyork #Royals #españa #LoveJo #Jordan

Una publicación compartida de Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) el

Una foto divertida i curiosa que no ha aconseguit que la premsa deixés d'interessar-se en un fet que cridava més l'atenció i és que entre els convidats estava Gigi Howard, una antiga xicota del Rei. Van coincidir? No s'ha filtrat cap fotografia que la situï allà, però de ben segur que molts la segueixen buscant.

Més informació
 

Comentaris