L'aniversari del rei Felip: sense festa ni els dies a la neu que volia

El rei Felip fa avui 52 anys, un aniversari molt diferent del de l'any passat. El 2019 va celebrar aquest dia tan especial lluny de la família, enmig d'un viatge oficial a l'Iraq amb el qual volia donar suport a les tropes espanyoles desplegades allà. Enguany, però, la Casa Reial ha alliberat la seva agenda per tal que pugui bufar les espelmes del pastís amb Letícia i les nenes.

Algunes fonts properes al monarca expliquen que tenien previst fer les maletes i marxar 'de pont' a la neu per celebrar-ho en família, però finalment li han assignat un acte divendres que li impedirà marxar tants dies. 

 
El rei Felip, a la muntanya practicant esquí  Europa Press

El rei Felip, a la muntanya practicant esquí / Europa Press

Celebraran l'aniversari en privat, tal com informen des de La Zarzuela a 'El Mundo'. A casa i sense una gran festa, amb cap activitat oficial prevista. Allunyats del focus i sense la pressió d'haver de donar explicacions de com ho celebren. Això no impedirà que molts paparazzi intentin captar alguna imatge del Rei en aquest dia, d'igual manera que s'interrogaran moltes fonts per tal d'aconseguir saber què li han regalat al rei Felip.

Més informació
 

Comentaris