El rei Felip celebra l'aniversari sense Letícia

El rei Felip ha celebrat aquest dijous el seu 52è aniversari, una data especial que suscitava molta curiositat. L'any passat el va passar tot sol a l'Iraq, durant un viatge oficial que tenia com a objectiu donar suport a les tropes espanyoles desplegades allà. Enguany la Casa Reial decidia alliberar l'agenda del monarca i de la reina Letícia per tal de passar el dia en família, però ara 'El Español' treu a la llum que Felip VI va preferir un altre pla.

El rei Felip  Europa Press

Europa Press

Les primeres informacions asseguraven que no volia una gran festa, sinó que havia demanat gaudir d'un pont improvisat i marxar amb Letícia i les nenes a la neu. Avui té programat un acte, per la qual cosa no podia complir-se aquest desig. Ara bé, continuava tenint el dia del seu aniversari lliure.

No podia anar a esquiar, què va fer llavors? Reunir-se amb els seus amics més íntims en un dinar. Sembla que el Rei hauria reservat taula a un restaurant madrileny, però per tenir més intimitat el restaurant hauria tancat per ells. Tot el local per Felip i els seus amics, que van celebrar els 52 anys del monarca sense la família.

 
El rei Felip   Europa Press 2

 Europa Press 

Han escollit una taverna de menjar típic espanyol, de preu mitjà amb els embotits ibèrics com a protagonistes de la carta. Ho haurien acompanyat de vi, una de les especialitats de la taverna. Segons explica el mitjà, el grup d'amics s'hi hauria estat fins a les 18 h, el que és sinònim d'una llarga sobretaula. Els fotògrafs enxampaven el Rei sortint sol del restaurant, preparat per tornar a La Zarzuela on segurament tindria lloc el sopar de celebració amb la família.

No han transcendit detalls sobre aquesta celebració, ni tan sols si van quedar-se a casa sopant o van marxar de restaurant. Sigui com sigui, queda clar que el rei Felip continua passant-s'ho d'allò més bé amb els seus amics. 

Més informació
 

Comentaris