El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rècord d’audiència històric de ‘Supervivientes’: es fan d’or amb Isabel Pantoja en banyador
  • CA

L’expectació era immensa i Telecinco n’era conscient. L’estrena de ‘Supervivientes‘ ha enganxat encara més gent del que s’esperava, el que suposa tot un triomf per a la cadena. S’han fet d’or, i és que han aconseguit un rècord d’audiència històric. Més de quatre milions de teleespectadors, que es diu ràpid, una barbaritat que suposa un impressionant 36,5% de share. Mai no s’havia arribat a una xifra tan alta durant una primera gala, el que els omple d’orgull. El triomf ha estat immens, i encara més si tenim en compte que el que més s’havia fet era un 29%. 

 

Jorge Javier Vázquez, durant l'estrena de 'Supervivientes'
Jorge Javier Vázquez, durant l’estrena de ‘Supervivientes’ | Telecinco

 

Però què hi ha hagut darrere d’aquesta victòria televisiva? L’expectació mediàtica que s’havia generat té nom propi, Isabel Pantoja. Que tanquessin la seva participació va ser una de les bombes de l’any, d’això no hi ha cap mena de dubte. Poder veure-la en banyador, sense maquillar, plena de fang i saltant des d’un helicòpter era massa temptador… Els hi ha costat molt car, però ha valgut la pena com ja s’esperava.

 

Isabel Pantoja salta de l'helicòpter
Isabel Pantoja salta de l’helicòpter | Telecinco

 

Han rendibilitzat bé la milionada que hauran de pagar-li a canvi, això està clar. Han complert les expectatives, sí, però és que també les han superat amb creus. Aquesta estrena ha fet història, tal com preveia Jorge Javier Vázquez. Durant la seva presentació, ja va deixar caure que estava convençut que seria èpic… un desig que s’ha complert.

 

Isabel Pantoja
Isabel Pantoja | Telecinco

 

El més curiós és que han aconseguit un repte complicat: atrapar molts joves de la franja entre els 13 i els 24 anys. Sempre costa que aquest públic vegi aquests programes, però en aquesta ocasió han estat els que més l’han vist. Les xifres són molt esperançadores i omple d’esperança una cadena que torna a tenir a les seves mans un caramelet al qual treure’n suc. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa