Raphael, contra VOX i a favor d'una solució a Catalunya: "S'arreglarà"

Raphael ha acudit a 'Espejo Público' per parlar de les novetats de la seva carrera musical, una presència que Susanna Griso ha volgut aprofitar per preguntar-li sobre la seva opinió davant l'última hora política. Començava pel preacord entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, el que sembla que té el cantant encantat: "Espero que hi hagi una solució. El que més interessi als espanyols".

Raphael i Susanna Griso  Antena 3

Fes clic per veure el vídeo / Antena 3

VOX és en boca de tots després de l'increment de vots que va aconseguir a les eleccions del 10-N. És per això que la presentadora ha insistit perquè Raphael opinés al respecte. S'ha sumat a la crítica de Rosalía i Rozalén? Primer ha volgut analitzar el perquè del seu increment: "Segurament és perquè és un partit diferent de la resta i per això la gent l'ha acollit així. Si és perquè tenim tendència a comprar l'últim producte del supermercat? Podria ser, a mi no se m'havia acudit. Que sigui innovador així de sobte". Una anàlisi que acabava amb una afirmació contundent: "Jo per descomptat que no sóc de VOX, però vaja... Hi ha gent a qui li agrada".

També ha volgut comentar l'exhumació de Franco, un gest que creu que ha arribat tard: "S'ha trigat moltíssims anys, s'hauria d'haver fet abans. Per què guardar les coses per acabar solucionant-les després?".

 
Raphael parla sobre l'exhumació de Franco  Antena 3

 Antena 3

I precisament sobre solucions ha parlat després, quan ha comentat la situació política catalana. Dissabte va actuar al Palau Sant Jordi, un escenari mític que va tornar a omplir-se: "Dissabte vaig estar allà, sí, i va ser històric i molt especial. Catalunya de tota la vida ha estat molt bé amb mi. Només espero que la situació acabi arreglant-se, tinc una pena enorme amb aquest problema. Sé que tindrà solució, per això. Acabarà arreglant-se perquè ha d'arreglar-se". 

Més informació
 

Comentaris