Rahola explica que Joan Carles I li va tocar un pit

La periodista i exregidora ho explicarà diumenge a TV3 però Albert Boadella ja ha reaccionat considerant que un rei pot aspirar a més

La periodista, exregidora i tertuliana Pilar Rahola va ser víctima de tocaments per part de l'ara rei emèrit, Joan Carles I, quan encara era monarca espanyol. Segons ha explicat per al programa 'El Divan' de TV3, i ha avançat la periodista Sílvia Cóppulo a Twitter, el rei va tocar un pit a Rahola, en un episodi el relat del qual serà fet públic completament aquest diumenge.

En veure aquest avançament, el dramaturg, fundador de Ciutadans i "president de Tabarnia", Albert Boadella, ha reaccionat a través de la mateixa xarxa social considerant que va ser "mala sort" que "anés a parar" a Pilar Rahola perquè, sent monarca, podia seduir "milions d'espanyoles intel·ligents, belles i interessants". Un creuament d'acusacions greus i reaccions desafortunades que, probablement, durà cua durant els propers dies, especialment quan es conegui la versió completa de la periodista.

 
 

Comentaris