Primeres fotos de la boda de Rafa Nadal i Xisca Perelló

Rafa Nadal i Xisca Perelló ja són marit i muller. La parella s'ha casat aquest cap de setmana a Sa Fortalesa, un increïble castell de Mallorca que ha estat l'escenari perfecte per a una boda de somni. Després de 14 anys de relació, han decidit formalitzar-ho encara més en una cerimònia religiosa que els ha unit en matrimoni. Davant de 300 convidats, i amb el moment de "sí, vull" en mallorquí.

Alguns convidats van parlar amb 'Socialité', que aconseguia les primeres reaccions: "Ha estat un dia molt romàntic i molt maco", deia Carolina Cerezuela. No obstant això, no s'ha filtrat gaire cosa més en haver obligat els treballadors a signar un contracte de confidencialitat.

La núvia va escollir Rosa Clará com a dissenyadora del seu vestit, qui també signa els dissenys que van dur la seva mare i la mare i germana del tenista. Màniga llarga i cos d'encaix francès, vel de tul en seda natural i escot caixa. Molt elegant i romàntica, amb els cabells semirecollits i unes arracades de perles i diamants. I el ram? De roses blanques, fi i en sintonia amb la resta del conjunt.

Rafa Nadal i Xisca, el dia de la seva boda  @Rosa Clará

Rafa Nadal i Xisca, el dia de la seva boda / Rosa Clará

Hem pogut veure les primeres fotografies de la boda gràcies a la dissenyadora del vestit, que les ha compartit per felicitar els nuvis en un dia tan especial: "Poques paraules poden descriure una parella tan fascinant i encantadora. Enhorabona pel vostre amor preciós, una boda exquisida i eterna felicitat. Us desitgem el millor, ara i sempre".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We barely have words to describe such a charming and fascinating couple. Congratulations for your beautiful love, for your exquisite wedding day and for your endless happiness, we wish you all the best, now, and forever. Once more, thank you for trusting in us and for giving us the opportunity to take part in such an important and special day, it has been a pleasure and a once in a lifetime experience to work with you and to get to know. Mery, you looked incredibly elegant and delightful, a unique bride! __ Pocas palabras pueden describir a una pareja tan fascinante y encantadora. Enhorabuena por vuestro precioso amor, vuestra boda exquisita y eterna felicidad. ¡Os deseamos lo mejor, ahora y siempre! Una vez más, queremos agradeceros vuestra confianza y la gran oportunidad que nos habéis brindado - formar parte de un día tan importante y especial -. Ha sido un enorme placer trabajar con vosotros y vivir esta experiencia inolvidable. ¡Mery, estabas increíblemente elegante y preciosa, una novia única! __ @rafaelnadal #Wedding #RealBride #RafaNadal #MeryPerello #RosaClara #BridalDesigner

Una publicación compartida de Rosa Clará (@rosa_clara) el

Feliços, abraçats i amb les mans entrellaçades davant d'un paisatge preciós. Així posa el matrimoni en les dues primeres fotos com a marit i muller. 

 

Entre els convidats va destacar la presència dels reis emèrits, Joan Carles i Sofia, que no s'haurien volgut perdre l'enllaç d'un dels millors esportistes espanyols dels últims anys.

El rei Joan Carles, a la boda de Rafa Nadal  Europa Press

El rei Joan Carles, a la boda de Rafa Nadal / Europa Press

Què se sap del banquet? Simplement el nom el restaurant que l'ha dut a terme, el madrileny 'Tatel' del qual Rafa és soci. Maca de Castro i Santi Taura, dos prestigiosos xefs, també hi han col·laborat. Una de les bodes de l'any, que ha unit en matrimoni una de les parelles més consolidades del panorama nacional. 

Més informació
 

Comentaris