El rei Joan Carles, amb barret de cowboy per animar Rafa Nadal

Rafa Nadal ho ha tornat a aconseguir: el tenista s'ha fet amb el seu dotzè Roland Garros. El torneig més important sobre terra batuda és seu, 12 victòries en 12 finals. El triomf és històric, per la qual cosa moltes celebritats han volgut acompanyar-lo des de les grades. Entre els convidats? Dos Borbons, el rei Joan Carles i la seva filla, la infanta Elena.

Aquesta suposa una nova reaparició del rei emèrit des de la seva retirada de la vida pública, el que dona encara més importància a la seva presència. El monarca no volia perdre's el triomf del millor tenista espanyol dels últims temps, per la qual cosa va traslladar-se fins a París per donar-li ànims. 'Arusitys' ha mostrat unes curioses imatges del partit, en les quals es pot veure Joan Carles amb un peculiar barret de cowboy.

Rei Joan Carles a les grades  La Sexta

Rei Joan Carles a les grades / La Sexta

Rei Joan Carles i infanta Elena  La Sexta

 La Sexta

Ambdós van ocupar un lloc privilegiat, a la primera fila de la graderia. En acabar el partit, Joan Carles va voler apropar-se al menjador privat per felicitar en persona Rafa Nadal. Un moment que el tenista ha volgut immortalitzar amb una foto que ha compartit a Instagram, en la qual se'ls veu acompanyats també per l'alcaldessa de París. 

 
Rafa Nadal amb el rei Joan Carles  Instagram

Rafa Nadal amb el rei Joan Carles Instagram

Com a anècdota? Que el Rei va lluir un rellotge amb la bandera espanyola, una recomanació del mateix Joan Carles. Sembla que li dona sort... 

Més informació
 

Comentaris