Rafa Mora, a l'ull de l'huracà: "He venut els meus companys de Sálvame"

Fa un parell de setmanes que 'Sálvame' especula amb un presumpte traïdor entre els seus col·laboradors. Els sembla molt estrany que els paparazzi hagin aconseguit trobar les localitzacions de tots ells durant les vacances, el que els feia pensar que algú havia venut els seus destins a canvi de diners. Després de molt rumors i encara més acusacions, sembla que Rafa Mora tindria alguna cosa a veure amb aquestes filtracions.

Per tal de saber quin membre de l'equip s'havia anat de la llengua, la direcció del programa del cor decidia sotmetre'ls a un polígraf. A la pregunta "has obtingut algun benefici passant informació dels teus companys?", Rafa Mora reconeixia que sí.

Rafa Mora a 'Sábado Deluxe'   Telecinco

Rafa Mora a 'Sábado Deluxe' / Telecinco

En un moment de sinceritat, deia que era veritat que havia venut certes informacions a canvi de poder: "Hi ha moltes vegades que he recollit informacions que hem aconseguit a la sala VIP o en el lavabo i les he aportat a direcció. Si he rebut alguna cosa a canvi... Doncs crec que al final he aportat contingut al programa i gràcies a això he guanyat pes i he vingut més dies. Així ho veig jo. Ara bé, mai no he filtrat la imatge de la pissarra a algú aliè al programa. Jo no he traït Lydia Lozano".

 

Antonio Montero va assegurar que no era ell i el polígraf li va donar la raó, ara bé Antonio David Flores i Jesús Manuel van dir que no havien passat mai informació d'aquest tipus dels seus companys i el polígraf va dir que mentien. 

Sembla que ara la balança es decanta per un d'ells dos... Caldrà esperar per veure si la veritat acaba sortint a la llum. 

Més informació
 

Comentaris