Declaracions controvertides de Quique San Francisco: "Estic d'acord amb VOX"

Quique San Francisco torna a estar d'actualitat després d'una entrevista molt controvertida a 'Estado de Alarma'. En aquest canal de Youtube, el còmic s'obre en canal i fa unes confessions polítiques que l'han convertit en tendència a Twitter.

El titular més compromès? Unes alabances a VOX que no han deixat indiferent als teleespectadors: "Ara mateix si em posessis les propostes d'un partit, sense saber si és d'esquerres o de dretes, i em tapessis els ulls, doncs estaria d'acord amb moltíssimes coses de VOX. Però ara resulta que si estàs d'acord amb VOX, ets un feixista de merda... Estic molt d'acord amb les propostes de Santiago Abascal, sí. No vull viure en un país en el qual els polítics són agitadors. Reaccionem davant d'aquesta barbàrie perquè és absolutament necessari".

I és que San Francisco considera que els polítics actuals ho fan molt malament: "Estem vivint una dictadura. T'ho diu una persona que va viure el franquisme i va veure els tancs. Ha ressuscitat Stalin de sobte? Que collons ens passa? Els polítics són carronyaires, creen conflictes i d'això viuen. Això és molt trist, ho estic passant molt malament". 

 

Unes declaracions que li han causat moltes crítiques a Twitter, però sembla que el còmic segueix fent cas omís als detractors. 

 

Comentaris