Quique San Francisco: "He estat dos mesos a presó i moltes nits al calabós"

Enrique San Francisco és un dels concursants de l'última edició de 'Ven a cenar conmigo', el reality de Cuatro en el qual quatre famosos visiten les seves respectives cases i competeixen per oferir el millor menú. Aquesta setmana ha estat Suso Álvarez l'amfitrió, encara que el que més ha cridat l'atenció ha estat una confessió de San Francisco.

L'actor mai no ha tingut pèls a la llengua, el que acaba de demostrar en explicar sense vergonya que ha estat a presó. Una confessió sorprenent i desconeguda fins ara: "Vaig estar dos mesos empresonat, encara que volien que m'hi estigués dos anys".

El més fort de tot plegat és que aquesta no ha estat la seva única experiència dins d'una cel·la: "He passat moltes nits al calabós". 

Quique San Francisco   Cuatro

Quique San Francisco / Cuatro

 

No ha volgut donar detalls sobre la causa del seu empresonament, ara bé, ha fet molta gràcia als companys en explicar que a presó serveixen menjar de la marca 'Carretilla'. Un episodi del passat de l'actor que recomana irònicament als altres: "No esteu aguerrits. Haurieu d'anar a presó una temporada". Explicarà més endavant el perquè de la seva estada a presó?

Més informació
 

Comentaris