La princesa Estelle de Suècia pateix un accident als Alps

L'ensurt ha acabat amb les vacances de la família reial

La Família Reial de Suècia estava gaudint d'uns dies de vacances i esquí als Alps, on van començar el 2020, que s'han vist truncades sobtadament per culpa d'un accident que ha acabat amb un dels seus membres a l'hospital. La princesa Estelle, la primogènita de Victoria i Daniel de Suècia, es trobava practicant esquí, ja que és una gran experta des de petita, quan una caiguda en pistes la va obligar a ser traslladada ràpidament a l'hospital per haver-se trencat la tíbia d'una de les cames.

En les instal·lacions mèdiques li van enguixar la cama, el que suposarà que hagi de caminar les pròximes setmanes amb crosses. Un accident que va quedar en un ensurt per a la petita hereva de set anys, tal com han informat mitjans suecs com Aftonbladet, mentre des de la casa reial demanen respecte i privacitat. 

 

Per tant, Victoria i Daniel han posat punt i final a la seva estada a Suïssa, acudint aquest mateix matí Daniel al funeral d'Ari Behn, l'ex marit de Marta Luisa de Noruega a Oslo, sent la filla del rei Carles Gustavo una de les absents de la cita malgrat l'amistat amb la parella, per a estar al costat de la seva filla gran després de la seva caiguda.

 

 

Comentaris