Elionor i Sofia, excloses de la reunió de cosins per culpa de Letícia

L'hospitalització del rei Joan Carles s'ha convertit en l'excusa perfecta perquè els membres de la Casa Reial mostrin davant les càmeres que estan més units del que semblen. Una de les principals 'beneficiades' d'aquest aparador mediàtic ha estat la infanta Cristina, que ha protagonitzat la foto de la reconciliació... si més no, amb el seu pare. És conegut per tots que el rei Felip l'ha apartat de les reunions familiars des que sortís a la llum la seva implicació -i l'empresonament del marit- pel cas Nóos. Ara, però, torna a aparèixer.

Infanta Cristina i els fills surten de l'hospital  Europa Press

Infanta Cristina i els fills surten de l'hospital / Europa Press

Tots els membres de la família s'han apropat a l'hospital per visitar l'emèrit, però no deixa de sorprendre que no hagin coincidit entre ells. La infanta Cristina va anar per la seva banda, acompanyada de tres dels seus fills, mentre que la infanta Elena va fer el mateix amb els seus. El rei Felip i Letícia van aparèixer més tard i l'endemà, van acudir amb Elionor i Sofia. Cap imatge dels germans Borbó junts, un fet destacable.

Doncs bé, ara 'Vanitatis' treu a la llum una informació que demostraria encara més el mal rotllo familiar. Afirmen que la reina Sofia ha aprofitat que estan tots a Madrid per organitzar un esmorzar a La Zarzuela, una reunió que la infanta Cristina no s'hauria volgut perdre. Ara bé, el rei Felip i les nenes no haurien fet acte de presència... Els tres nens Urdangarin, Froilán i Victoria Federica haurien fet les delícies de l'àvia en un esmorzar. Els nets junts, menys Elionor i Sofia que haurien declinat la invitació. Per què? Com és que segueixen sense coincidir amb els cosins?

Els reis i les filles, a l'hospital de Joan Carles  Europa Press

Els reis i les filles, a l'hospital per veure Joan Carles /  Europa Press

Sembla que Pilar Eyre té la resposta, i així ho comenta a 'Lecturas'. No dubta en culpar directament als pares, ja que assegura que tot és problema de l'obsessió de Letícia i Felip per apartar les filles de les males influències que podrien ser els cosins: "No volen que les filles alternin amb els seus cosins germans. Ni amb els d'Elena (massa lliures de comportament), ni amb els de Cristina (per culpa del pare), la filla d'Érika Ortiz (ingovernable com ella mateixa diu) ni amb la de Telma". 

 
Letícia, Elionor Sofia  Europa Press

Europa Press

"Preservar la imatge s'ha convertit en el cavall de batalla de Letícia fins al punt que les nenes no participen en excursions comunes de l'escola", comenta. Un aïllament que és nou, per això, ja que quan eren petites sí que es donaven les fotos familiars amb tots els cosins a Mallorca: "Hi havia fotos de la reina Sofia donant-los el berenar a tots. Però és que ara no hi ha cap foto, ni una sola foto, de les nenes amb algun nen. Com tampoc fent esport, ni esquí ni vela com sí que vèiem Felip i les germanes". Sembla evident que segueixen una estratègia per mantenir-les allunyades dels cosins i del focus mediàtic.

Més informació
 

Comentaris