La Casa Reial vol una foto d'Elionor amb Greta Thunberg

La Casa Reial és conscient de les crítiques que envolten tots els membres, especialment a la princesa Elionor. Moltes veus dubten que arribi a ser reina tenint en compte com de feble que és la institució, el que fa que des de La Zarzuela vulguin donar-li protagonisme perquè es guanyi l'estima de la gent.

En els últims mesos l'hem vist pronunciant un parell de discursos, somrient i cada vegada més present en actes públics. Això no és prou, ja que saben que la gent jove segueix sense simpatitzar amb ella. És per això que s'estarien plantejant prendre altres mesures. L'última? Buscar una foto d'Elionor amb Greta Thunberg.

Greta Thunberg  Europa Press

Greta Thunberg / Europa Press

Així ho assegura Pilar Eyre a 'Lecturas': "Elionor i el canvi climàtic! Una bona forma d'apropar la princesa d'Astúries als membres de la seva generació seria dissenyar-li una agenda més pròpia de la seva edat i també dels seus gustos personals, ja que, influïda per la seva mare i també per l'escola, està molt conscienciada respecte al futur del planeta".

 

"Letícia s'ha adonat que la seva filla no aconseguirà empatitzar amb els espanyols del seu temps si només participa en actes arcaics en entorns rígids i solemnes i s'està estudiant com fer que s'incorpori a poc a poc als nous reptes socials", afegeix la cronista reial. 

La princesa Elionor, durant els Princesa de Girona  TVE

La princesa Elionor, durant els Princesa de Girona /  TVE

"S'estaria intentant encaixar la presència d'Elionor i la germana en alguns dels esdeveniments previstos, fins i tot potser acompanyant Greta Thunberg, només dos anys més gran que la princesa d'Astúries. Juntes Elionor i Greta, per què no?".

Més informació
 

Comentaris