Harry i Meghan tornen els diners públics amb els que van reformar la casa

Harry d'Anglaterra ha trencat completament amb la casa reial britànica. Des que decidís renunciar als seus drets com a príncep i traslladar-se als Estats Units, que s'està distanciant cada cop més dels Windsor. El fill petit del príncep Carles i Diana de Gal·les ha rebut moltíssimes crítiques per haver desaparegut del mapa d'aquesta manera mentre continua gaudint dels diners familiars, uns comentaris negatius que ha volgut frenar. 

Com ho ha fet? Harry i la seva dona, Meghan Markle, han decidit retornar els 2,7 milions d'euros que va costar reformar la seva residència oficial a Londres. El problema era que aquesta inversió havia sortit dels diners públics, el que indigna encara més perquè ha acabat sent una autèntica pèrdua -tenint en compte que finalment no viuran allà sinó a Los Angeles-. 

 
Meghan Markle i el príncep Harry   Europa Press

Meghan Markle i Harry d'Anglaterra  / Europa Press

El portaveu del duc de Sussex ha anunciat que el reemborsament dels diners ha estat efectiu, una quantitat que s'hauria sufragat a través d'una partida del govern anglès que es destina a la família reial britànica. 

 

Més informació
 

Comentaris