Primeres paraules d'Ana Obregón després de la recaiguda del fill

Ana Obregón ha reaparegut en públic durant un acte de promoció que ha aprofitat per comentar com es prepara de cara a les festes nadalenques. Ha assegurat davant les càmeres d'Europa Press que té previst muntar un Nadal espectacular: "He tirat la casa per la finestra. He posat un arbre més gran que a la meva vida, he posat llums a totes bandes. Serà un Nadal súper maco, seran la pera". Què demana a la seva carta al Pare Noel? "Salut. Salut per a tota la meva família".

Un desig ple de significat, tenint en compte els problemes mèdics que tant de mal ha fet al seu fill en aquest últim any. Van diagnosticar-li un càncer estrany al seu fill, el que els va obligar a traslladar-se a Nova York per tractar-lo durant sis mesos. En tornar a Espanya, el jove va recuperar la rutina i va bolcar-se en treballar. Ara bé, aquestes últimes setmanes ha patit una recaiguda que ha preocupat molt.

Álex Lequio  Europa Press (1)

Álex Lequio / Europa Press 

Ell mateix va voler tranquil·litzar dient que tot estava bé i que no era res greu, el que ara l'actriu ha volgut recalcar: "No li agrada que parli d'aquest tema, però només vull dir-vos que tot està fenomenal. Res d'alarmes. És una cosa normal, aquesta recaiguda, baixen les defenses amb els tractaments. Tot va genial, les alarmes són falses. Si us plau, us demano que no es jugui amb la salut del meu fill. Des d'aquí vull enviar força a totes les persones que tinguin tota mena de malalties difícils, l'actitud és el més important".

 

"Alex no para de treballar. Jo ja li dic que pari una mica, perquè fins i tot als hospitals està amb l'ordinador. I és que té una oficina a Alacant amb més de vint persones treballant per ell, quan ha començat al garatge de casa. Està demostrant que pot i jo no tinc cap mèrit, només he fet el que faria qualsevol mare". 

Ana Obregón   Europa Press

Ana Obregón, durant l'acte  / Europa Press

Malgrat els moments durs que han viscut arran de la malaltia del fill, Obregón torna a demostrar que és una dona positiva: "Li dono la volta a tot, fins i tot en els pitjors moments. La facilitat està al costat de la dificultat, és un aprenentatge. Només depèn de com ho miris. Com valoro aquest any? Doncs mira, què vols que et digui. Sóc una persona molt positiva". 

Més informació
 

Comentaris