Primera baralla a 'Supervivientes'... quan encara no ha començat

Ha arribat el gran dia. Telecinco estrena aquesta nit el seu reality preferit, 'Supervivientes'. Els 18 participants ja són a Hondures, preparats per donar el tret de sortida a un programa que s'espera que faci una audiència de rècord. Primer de tot, molts estan desitjant veure-ho per ser testimonis de la tornada a televisió de Jorge Javier Vázquez després de l'ictus. Encara que l'atractiu principal és, òbviament, la participació d'Isabel Pantoja.

 

 

Veure com salta de l'helicòpter és una bomba televisiva sense precedents. Li aproparan al mar perquè el salt no sigui massa exagerat? O voldrà ser com la resta dels concursants? De moment ja s'està especulant amb el tracte de favor que tindrà... Com s'evidenciarà? 

 

 
Isabel Pantoja, quan va acudir al plató de 'Supervivientes' el 2011
Isabel Pantoja, quan va acudir al plató de 'Supervivientes' el 2011 | Telecinco

 

 

Deixant de banda tota l'expectació que generarà el seu concurs, el que també sembla clar és que hi haurà moltes baralles. La plantilla té de tot, des de concursants de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' fins a estrelles televisives. Els problemes de convivència s'accentuen en estar reclosos a una illa deserta, el que fa encara més atractiu el programa. Les discussions seran una constant, el que ja s'està demostrant durant les últimes hores abans de l'inici de la primera gala.

 

 

Què ha passat? Els concursants estan en un hotel de l'illa, esperant a l'emissió del primer programa. Fins llavors, han estat convivint durant un parell de dies... el que ja ha provocat els primers terratrèmols. La primera baralla que ha transcendit ha estat protagonitzada pel sempre polèmic Carlos Lozano i per l'extronista Violeta Mangriñán. Tenen, certament, dues de les personalitats més fortes; el que ha acabat explotant bastant aviat.

 

 

 

 

Estaven esmorzant tots junts quan alguns van començar a dir que creien que guanyarà Chelo García Cortés. Davant d'això, Violeta va esclatar: "Jo... doncs perquè guanyi ella... quina merda. A veure si guanyem algú més jove i ho aprofitem més". A Lozano no li va fer gens de gràcia el comentari, per la qual cosa va carregar contra ella: "Et tinc calada des del primer dia que et vaig veure", repetia d'una manera molt violenta.

 

 

Els crits van pujar de to, fins que van separar-se per no seguir discutint. Violeta, posteriorment, va assegurar ben enfadada que no tornarà a dirigir-li la paraula: "O no està bé del cap o volia xou. Jo només estava dient la meva opinió, no tenia res a veure amb ell. Què fa parlant-me així? No té sentit. No li parlaré, no sóc hipòcrita ni falsa. Així que ja li he vist la cara a aquest tio... Amb mi, creu". 

 

 
Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes'
Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes' | Telecinco

 

 

Amb això, ja trobem la primera parella baralla d'una edició que encara no ha contestat. Mantindrà la seva paraula i estarà enfadada amb ell durant tot el concurs?

 

 

 

 

 

 
 

Comentaris