El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupant imatge del rei Joan Carles: apareix amb un gran blau a l’ull
  • CA

La plaça de toros de Las Ventas ha tornat a reunir les cares més famoses dins del món del toreig. Els toreros de més renom s’han donat cita a la presentació de la fira de San Isidro, un dels esdeveniments més importants de l’any. Es presentava l’esperat cartell, el que necessitava uns amfitrions de gala. Qui ha volgut exercir com a tal? Òbviament, un dels homes amb més afició d’Espanya: el rei Joan Carles

 

No hi ha anat sol, ja que la seva filla la infanta Elena tampoc no es perd una correguda de bous. La primogènita del Borbó ha heretat el gust pels toros, d’igual manera que ha inculcat en els seus fills Froilán i Victoria Federica, que també han assistit a l’acte. En aquesta edició, de fet, la Infanta ha estat guardonada amb el premi ‘Dona i Tauromàquia’.

 

 

Això sí, el gran protagonista de la cita ha estat indiscutiblement el rei Joan Carles. S’ha parlat d’ell fins a l’avorriment últimament, i és que estava completament desaparegut. Ni tan sols no va anar a la festa d’aniversari de la seva germana, excusant-se en estar a Florida amb un amic. Però ara ha reaparegut i ho ha fet oferint una imatge molt preocupant.

 

I és que els assistents van quedar-se parats en veure’l arribar amb un gran blau a l’ull, una contusió amb molt mala pinta que va intentar dissimular -sense èxit- amb una petita tireta. Els allà presents van interessar-se per això, just quan Joan Carles va intentar treure’n ferro en assegurar que era el resultat d’haver-se sotmès a una operació recentment.

 

El rei Joan Carles, a la presentació de la fira taurina de San Isidro
 | Europa Press
El rei Joan Carles, a la presentació de la fira taurina de San Isidro
 | Europa Press

 

La Zarzuela confirma que s’hauria produït un vessament, sense gravetat, en cremar una petita taca a la pell. Serà veritat? O s’haurà fet un cop?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa