Pilar Rubio enfada els fans en evidenciar que fa servir Photoshop

Pilar Rubio ha estat notícia aquesta última setmana en anunciar que torna a estar embarassada. La col·laboradora i Sergio Ramos tindran el seu quart fill aquest estiu, el que els envolta d'expectació mediàtica de nou. Serà un altre nen o tindran la primera nena? Quin nom escolliran?

Ho va anunciar d'una manera molt original a 'El Hormiguero', el que dona peus als seus seguidors a voler saber més coses al respecte. De moment totes les mirades estan posades en el seu Instagram, pendents de la primera foto amb panxeta.

El que ha passat, però, és que Pilar ha compartit una imatge que ha generat un munt de comentaris negatius. Per què? En haver-se evidenciat que fa servir el Photoshop d'una manera molt descarada -i poc professional-.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡¡¡ Comenzamos @elhormiguero !!!! Hoy con un reto de memoria. Estoy que me muero de los nerviosssss 🤯🤓

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

A la foto la veiem en primer pla, somrient mentre mira a càmera. Ara bé, els seguidors més atents s'han adonat que la porta que apareix al fons es veu deformada. La col·laboradora hauria fet servir alguna mena de retoc fotogràfic per donar més volum als seus cabells, però sense haver-se donat que estava afectant la part de darrere de la foto.

 

Molts dels seus fans s'han mostrat indignats davant d'aquesta 'mentida' de Pilar Rubio, que fa pensar que fa servir Photoshop en moltes més ocasions.

Més informació
 

Comentaris