Pilar Rubio relata el part i com viu el postpart: "Ploro de dolor"

Pilar Rubio ha compartit tots els detalls dels seus quatre embarassos amb les seves seguidores, així com diferents trucs de cara al moment del part. Acompanyada de fisioterapeutes i matrones especialitzades en la maternitat, ha anat publicant vídeos molt instructius sobre el tema. Ara, quan han passat només deu dies del seu últim part, la col·laboradora de televisió ha gravat un vídeo en el qual explica com ha anat aquesta última maternitat i com està vivint el postpart.

"Encara estic en un procés d'adaptació i el meu cos és una festa d'hormones", avisa només començar. Tranquil·la, feliç i disposada a compartir tota mena de detalls per ajudar altres mares ha engegat el relat d'aquest quart part: "Vaig començar a notar contraccions a casa, així que em vaig dutxar, vaig recollir i vam posar rumb a l'hospital. Vaig arribar dilatada de tres centímetres i una mica falta d'energia perquè feia uns quants dies que dormia molt malament per les molèsties típiques de l'embaràs i les preocupacions que sempre tens. Vaig començar la feina de part i vaig estar unes quantes hores. Aquest cop, però, el dolor de les contraccions va ser una mica més suportable gràcies als exercicis que m'havien ensenyat a fer amb la pilota. Quan ja no podia més, vaig demanar l'epidural i a partir d'allà... tot meravellós. Vam baixar al paritori i vaig fer una bona feina de part, no em van haver de cosir ni res i el petit va néixer perfecte".

 

 

El pitjor moment, segons Pilar, ha arribat amb el postpart: "El pitjor de tot, el que més mal fa amb molta diferència, són els torçons. Són les contraccions que sents després de donar a llum, quan l'úter torna al seu lloc. És una sensació molt dolorosa, que normalment sento quan dono el pit. Ploro de dolor.... Se'm posa la pell de gallina només de pensar-ho".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una semana ha pasado desde que te tuve por primera vez en mis brazos #máximoadriano ❤️ ❤️❤️❤️❤️

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

 

Ara se centra completament en el petit: "Em vull prendre amb molta calma aquesta quarantena, després treballaré per tornar a recuperar la cintura". 

Més informació
 

Comentaris