Pilar Rubio: "No és cap drama treballar la nit de Nadal"

Els famosos es preparen ja per les festes nadalenques. De ben segur que són molts els que publiquen fotografies dels múltiples regals que hagin rebut, així com de les reunions familiars que facin. Entre ells és probable que estigui una de les parelles de l'any: Sergio Ramos i Pilar Rubio, que celebraran el primer Nadal com a marit i muller.

Ho faran acompanyats dels seus tres fills, tal com ha confirmat la presentadora en una entrevista a 'El Mundo': "Li dedicarem aquestes festes als nostres fills". Ara bé, quan ha parlat de les festes nadalenques ha deixat caure un titular que no ha agradat a alguns dels seus fans. I és que ha intentat treure importància a unes dates que ella aplaudeix: "És un error pensar que ha de ser tot més familiar i maco. No s'ha de forçar res. Hi ha gent que es deprimeix perquè pensa que ha de ser més feliç i estar més amb la seva família i no pot. Hem de deixar de mitificar el Nadal. Si et toca treballar la nit de Nadal, què més dona? Per mi no tenen un significat profund. Prefereixo sopar quan sigui amb la meva família i no un dia per obligació. No és cap trauma no repetir tradicions, m'agrada que cada any sigui diferent". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡¡¡Vamos, que ya queda poco!!! 🎅🏻🎄

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Assegura, per això, que la vida li ha canviat ara que té tres nens: "Abans treballava fins i tot els festius i ho gaudia, però ara he de prioritzar sobretot perquè són molt petits. M'agraden els programes familiars, blancs i constructius. La resta no m'interessa. Ara dissenyo, cuso, pinto... Tot això sóc jo, només que ara una mica menys perquè el meu temps d'oci li dedico als meus fills. Ser mare et treu molts ocellets del cap, et dona moltes coses però te'n treu d'altres". 

És conscient que cada dia rep un munt de crítiques, però li és igual: "No puc llegir tot el que es diu de mi, no tinc temps ni de dormir. Però no hi ha cap etiqueta que em posin que em molesti... Hi ha opinions per tots els gustos i això també és positiu. Crec contingut i rebo un feedback que em serveix molt". 

Més informació
 

Comentaris