Pilar Rubio i el fill petit, amb abrics de pèl summament vistosos

Cada vegada que Pilar Rubio publica alguna cosa a Instagram, els seguidors embogeixen i corren a posar like. La col·laboradora de televisió els té acostumats a fotografies amb els nens o ensenyant els conjunts estilístics que es compra. Doncs bé, a l'última instantània que ha compartit ha barrejat les dues coses: i és que hi apareix el seu fill petit amb un abric molt cridaner.

Rubio sempre ha fet gala de fashion victim, una amant de la moda i, especialment, de la roba d'estil rock més transgressora. Ara queda evidenciat que el petit Alejandro ha heretat aquest art per posar davant de càmera. 

L'han vestit amb un abric de pèl a tot color: vermells, grocs, verds i rosa es barregen en un model summament vistós i cridaner. La mare no queda enrere, per això, ja que ha escollit un abric similar en groc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤🧡💛💚💜 #alex #mybaby #monsterfur

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Una imatge que ha agradat molt als seus seguidors, que l'han omplert de comentaris alabant l'alegria que transmet. D'igual manera que l'altra fotografia que ha publicat, en la qual es veu només el seu fill. 

 
Pilar Rubio publica una foto amb el seu fill petit   Instagram

Pilar Rubio publica una foto del seu fill petit / Instagram

Ara bé, també ha rebut comentaris negatius. Alguns han criticat els seus looks, el que no ha rebut resposta de Pilar Rubio que sempre opta per ignorar-los. 

Més informació
 

Comentaris