Pilar Rubio copia el vestit de núvia a Heidi Klum

El millor secret de la núvia sempre és el seu vestit. L'estil rock de Pilar Rubio està molt marcat, el que envoltava aquesta elecció d'encara més expectació. Com aniria vestida a la boda amb Sergio Ramos? Optaria per un disseny tradicional o arriscaria? Dissabte va ser el seu dia, gràcies a una multitudinària cerimònia que va fer les delícies de tothom.

Les primeres estimacions resen que s'haurien gastat més de tres milions d'euros, una escandalosa xifra que s'explica tenint en compte la magnitud de l'enllaç. Davant d'això, pot semblar poc que Pilar Rubio s'hagi gastat 40.000 € en el vestit, però Déu n'hi do.

Pilar Rubio, durant la boda amb Ramos  Europa Press

Pilar Rubio / Europa Press

S'ha parlat fins a l'avorriment del model que va lluir, un espectacular vestit de Zuhair Murad. La col·laboradora ha confiat en la prestigiosa marca libanesa per la seva boda, un encàrrec molt especial que la va convertir en la gran protagonista. No podia anar més flamenca, amb un disseny perfecte per a una boda a Sevilla.

No ha agradat a tots, com és lògic, però és ben cert que el disseny és increïble. Un vestit blanc, escotat, de tall sirena i amb moltíssima pedreria. Tot, amb un faldellí a joc amb un cridaner vel. 

Pilar Rubio, el dia de la boda amb Ramos  Europa Press

Pilar Rubio, amb el pare /  Europa Press

 

El que ningú no sabia encara era que el vestit no és nou, sinó que ja l'havíem vist en una altra famosa. Parlem d'Heidi Klum, que es va enamorar del mateix disseny l'any passat i va lluir-lo a la gala amfAR. Això sí, en aquella ocasió va dur el model original: amb un faldellí amb més de volum i sense vel, els quals haurien estat dissenyats especialment per a adaptar-ho a una versió nupcial.

Heidi Klum, amb el vestit de Pilar Rubio  Europa Press

Heidi Klum, amb el vestit de Pilar Rubio /  Europa Press

Aquest descobriment ha generat a la xarxa una comparació i una pregunta inevitable: a qui li queda millor?

Més informació
 

Comentaris