Pilar Rahola: "El rei em va tocar un pit per fer una demostració de poder"

Pilar Rahola ha acaparat un munt de titulars aquest cap de setmana, des que s'expliqués a 'El Divan' de TV3 que el rei Joan Carles va tocar-li un pit. La tertuliana confessava públicament que havia estat víctima de tocaments per part del rei emèrit, una bomba que ara ha volgut aclarir detalladament. Ho ha fet en una entrevista amb la seva amiga Pilar Eyre, que publica a 'Lecturas' com va anar la cosa.

La situació era la següent, fa 25 anys el rei emèrit es vanejava davant dels seus amics, quan va fer gala d'haver tocat el pit d'una dona republicana. Mentrestant, Rahola sortia de La Zarzuela avergonyida "en silenci però plorant per dins".

Pilar Rahola a TV3

Pilar Rahola / TV3

"Va ser durant la segona legislatura d'Aznar, els portaveus dels partits vam anar a presentar-li al Rei els nostres respectes. Ja el coneixia. Com ell em tractava de tu, jo també el tutejava i li deia Joan Carles. Ho encaixava bé... Se'm va apropar i li vaig dir -amb certa barra- "Joan Carles, ja saps que la meva feina és deixar-te a tu sense feina". I em va contestar, "I la meva és intentar impedir-t'ho". En aquell moment vaig veure que em mirava la brusa", confessa. Portava en el pit un pin republicà que li havia regat el fill de Pau Vila, un cap de Macià sobre les quatre barres de Catalunya: "El Rei es va inclinar, va avançar la mà i em va fregar el pit deliberadament. Després va posar-me bé el pin i em va dir que el portava mal posat". 

 

Assegura que es va sentir molt incòmoda, però al mateix temps destarotada en estar davant del rei Joan Carles: "Era molt jove... No vaig saber com reaccionar, potser ho vaig fer malament. Vaig callar i vaig patir en silenci. No és assetjament, és clar. No va haver-hi res sexual. Va ser una demostració de poder, de dir "Mira, sóc aquí i sóc més que tu". No va ser coqueteig, va ser una manifestació de força". No ho havia explicat fins ara per vergonya, afirma, ja que considera que no va saber reaccionar: "Això sí, quan em van explicar que havia dit en actitud de milhomes que havia tocat pit republicà... em vaig enfadar i em va fer mal".

El rei joan carles rep l'alta mèdica  Europa Press

Europa Press

Recalca que el rei Joan Carles no la va voler seduir: "Encara que ho hagués volgut fer, li hauria estat impossible. És l'home menys temptador del món. Si no fos rei, mai no s'hagués menjat un torrat". Una Pilar Rahola sincera que ha volgut donar detalls sobre una anècdota de fa molts anys que ara la fa protagonista. 

Més informació
 

Comentaris