Pilar Eyre revela la situació econòmica d'Edmundo Arrocet

L'humorista Edmundo Arrocet, actual parella de María Teresa Campos, està d'actualitat. Després de tornar de passar tres mesos a Xile, suposadament per negocis, va donar una entrevista en exclusiva i això ha fet que tothom torni a parlar d'ell. "No és tan ric com diu. Ni tan empresari. A Edmundo li agrada cantar a les nits a les noies maques. Edmundo és com un seductor de barri. Potser, fins i tot està amb Teresa per interès", afirma amb contundència la periodista Pilar Eyre en el seu blog de la revista 'Lecturas'.

Però tot i així, considera: "Teresa l'estima. A Teresa li alegra l'existència. Li ofereix afecte, amor, i una companyia que amics i família no li donem. Si Teresa ens fes cas i fes fora a Edmundo de casa, anirem nosaltres i les seves filles a viure amb ella, a despertar-nos amb ella, a fer-la riure, a donar-li més vida?", es pregunta.

 

I conclou: "La duquessa d'Alba va ser feliç fins al final perquè es va enfrontar al món i als seus fills per casar-se amb el devot Alfonso Díez! Teresa, en el seu àmbit, també és gran d'Espanya. Deixem que sigui feliç collons!"

 

Comentaris