Primeres paraules del 'Pequeño Nicolás' després de la detenció

La policia nacional va detenir el 'Pequeño Nicolás' per pegar i intentar apunyalar el cambrer d'un restaurant de menjar ràpid a Madrid aquest dimarts. El jove estava sopant en una pizzeria amb un amic quan haurien començat a increpar una cambrera, el que va provocar que el propietari del restaurant els expulsés del local. 

En aquell moment, el 'Pequeño Nicolás' va intentar apunyalar un dels cambrers, que es va protegir però que no va poder impedir que el noi li donés un cop de puny a la cara i li provoqués talls a les mans. La policia va acudir per detenir-lo, però l'amic de Nicolás es va resistir i va fer un cop a un dels funcionaris. Van passar per comissaria i van estar posats en llibertat amb càrrecs.

Pequeño Nicolás  Europa Press

Pequeño Nicolás / Europa Press

La notícia es va fer viral ràpidament, el que ha col·locat el 'Pequeño Nicolás' a primera línia informativa. Ara ha trencat el seu silenci per donar la seva versió davant del diari 'El Público': "No estic detingut i no em dona per anar apunyalant la gent. Després faré un comunicat".

 

Unes declaracions amb les quals ha volgut desmentir la informació que va publicar 'Europa Press'. El pare del jove, a més a més, també ho nega: "L'han intentat extorsionar". A 'Ya es mediodía' han explicat que hauria acudit a disculpar-se i que Nicolás, fins i tot, hauria trucat al gerent. El propietari del restaurant li hauria demanat fins a 10.000 € per arreglar-ho tot, no obstant l'advocat del detingut li va dir que no entregués res.

Més informació
 

Comentaris