Indignació contra una 'influencer' catalana: "Vull tenir coronavirus"

La Pelopony és una de les influencers catalanes més polèmiques i controvertides. Famosa gràcies a 'Supervivientes 2014, la cantant ha estat notícia aquests últims mesos per evidenciar un menyspreu denunciable contra el coronavirus i les morts que ha causat. El passat mes de març, en ple confinament, va ser multada per la policia en un incident molt desagradable en el qual ella exigia que la deixessin sortir a córrer. I d'aquí, a fer bromes incendiàries a la xarxa que demostren que no té cap mena de vergonya: "En què s'assemblen la Pelopony i el coronavirus? Que les dues coses es contagien".

 

 

Una actitud lamentable que ara ha empitjorat encara més en un vídeo molt polèmic que la deixa en evidència. Per què? En reconèixer públicament que fa sis mesos que no es renta les mans quan torna del carrer i del gimnàs perquè vol contagiar-se de la Covid-19.

"Entreno moltíssim i després no em rento les mans, perquè si està el virus aquí, vull tocar-lo i tenir contacte amb ell. Fa sis mesos que no em rento les mans per aquest motiu i crec que m'està funcionant el mètode. Suposo que ja l'hauré passat o que seré asimptomàtica. Quan l'agafi, em veureu morir. Estic menjant súper bé, per això, de tot perquè el meu sistema immunològic estigui fort”, diu en unes imatges lamentables.

La Pelopony, contra les mesures de prevenció de la Covid 19   Instagram

La Pelopony, contra les mesures de prevenció de la Covid 19 / Instagram

 
La pelopony   Instagram

 Instagram

Censurable i denunciable, com a mínim. L'actitud d'aquesta influencer de Sabadell no fa més que empitjorar.  

 

Comentaris