El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pelayo Díaz explica la primera cita amb David Delfín
  • CA

 

L’estilista i col·laborador del programa de Telecinco ‘Cámbiame’, Pelayo Díaz, ha explicat en una carta publicada a la revista “Vogue” com va ser la seva primera cita amb el dissenyador malagueny David Delfín, que va morir el passat 3 de juny com a conseqüència de diversos tumors cerebrals. “Era agost de 2010 i et vaig convidar a passar uns dies a Astúries. La resposta va ser un missatge de text amb un número de vol i una hora d’arribada”, comença el text de Pelayo.

 

En l’escrit, l’estilista recorda que quan el dissenyador va arribar a Astúries, van passejar per la ciutat i li va ensenyar els seus llocs preferits de la seva ciutat. I continua: “Feia molta calor i jo estava desitjant banyar-me, i saltar onades amb tu com nens petits, però si volia que et banyessis amb mi tenia una condició: havia de fer-te un petó. Ara em sembla una ximpleria, te n’hagués donat mil. Però em feia vergonya perquè estàvem a Astúries, tenia 24 anys i em feia el vergonyós“. 

 

A més, explica que una estona després li va demanar a una parella que els fes una foto a la platja Arenal de Morís: “Et vaig explicar que els meus pares tenien una foto que m’encantava en aquest mateix lloc i el meu pare portava un banyador blau com el que portaves tu. Per a mi tot eren senyals”. I conclou: “Aquella foto era l’amor en majúscules. Tu eres l’amor en majúscules per a mi. No és la foto més bonica que tinc amb tu, ni en la qual sortim més macos, però significa tant per a mi perquè va ser un començament, però no hi haurà un final. Ets etern en tots els que et vam estimar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa