Paz Padilla es trenca recordant els seus moments més dolorosos

Paz Padilla ha estat la convidada estrella de 'Viva la vida'. Emma García ha comptat amb la presència de la presentadora i humorista, que s'ha sincerat sobre diferents aspectes de la seva vida. Primer de tot, ha volgut aprofitar l'ocasió per parlar amb Carmen Borrego, qui recordem que ha deixat 'Sálvame' arran de les constants humiliacions que rebia. Padilla, com a presentadora de les tardes del programa, ha aplaudit la decisió de la germana de Terelu Campos: "Em fa sentir trista que ho hagis passat tan malament, que la teva germana i tu ja no sigueu al programa. Penso que no es pot jutjar el dolor i sentiment d'una persona".

Paz Padilla i Carmen Borrego  Telecinco

Paz Padilla i Carmen Borrego /  Telecinco

"El que més valoro de tu i de Terelu és el valor de decidir avui dia deixar una feina perquè no et fa feliç", una situació que ella mateixa va viure fa uns anys. "Jo estava fent 'Aladina' i no era feliç. Ni els diners, ni la fama ni l'audiència em compensava. Tenia una nena petita a qui no veia. Dormia amb la seva roba a sota del coixí", ha recordat visiblement emocionada. "Concha Velasco em va dir que em penediria de deixar una sèrie en la qual era la protagonista, però no em va passar mai perquè allà jo no era feliç".

El pitjor moment de la seva vida professional, segurament, encara que treballar ara a 'Sálvame' tampoc no és fàcil: "A 'Sálvame' el deixo en el plató, però les meves companyes no, desgraciadament. S'ho porten a casa i ho passen malament. Jo he après a deixar-ho allà per no patir... Em penedeixo d'algunes coses que he fet per pur xou, perquè m'he deixat portar per l'espectacle. Ara, però, ja no faig coses tan gratuïtament. Demano perdó si he fet mal a algun company".

 
Paz Padilla  Telecinco

 Telecinco

Una entrevista molt sincera en la qual també va tenir temps de fer un al·legat feminista. Per què? Arran d'assegurar que es penedeix molt d'haver-se operat el pit: "Ho vaig fer pel meu exmarit, quan vaig donar el pit a la meva filla. Em vaig passar, me'ls vaig posar massa grans quan hauria d'haver deixat que el meu propi cos me'ls tornés a posar en el seu lloc després del part. Vaig tenir un problema, vaig haver d'operar-me un altre cop... No li recomano a ningú. Has d'estimar el teu cos, ja n'hi ha prou amb què l'home hagi de dir-te que estàs bona".

 

Comentaris