Paz Padilla, devastada: un mes després de la mort del marit, ara perd la sogra

Paz Padilla torna a rebre una mala notícia. Menys d'un mes després de la mort del seu marit, ara és la seva sogra qui acaba de morir. La família es trenca una mica més, a l'estiu més dur de les seves vides. L'últim post de la presentadora així ho evidenciava: "Ara estic de retirada, travessant el desert més dur de la meva vida, en el qual només veig pedres en el camí. Ell m'ajudarà a trobar el meu destí. Sóc un animal ferit, però que avança".

Ningú li hauria dit, però, que només un parell de setmanes després hauria d'acomiadar la seva sogra. Un cop molt dur que torna a obligar-los a acomiadar-se d'un ésser estimat. 

 

Algunes persones properes haurien omplert la xarxa de comentaris de suport en el qual li desitgen que acompanyi el seu fill i que ajudin des d'allà a Paz Padilla i la resta de la família. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy hace una semana que perdí al amor de mi vida. Quiero agradeceros vuestro apoyo y los miles de mensajes. Me conmovió enormemente las flores que, de forma anónima, recibimos en el tanatorio. Gracias a los amigos que se desplazaron para estar conmigo en esos momentos difíciles, a esos reportajes tan bonitos y al trato tan humano. Los compañeros que cada día me dicen que me quieren y me mandan energía. He vivido una historia de amor corta pero muy intensa, se que su amor vivirá en mi para siempre. Ahora estoy de retiro, atravesando el desierto más duro de mi vida, donde solo veo piedras en el camino. Él me ayudará a encontrar mi destino. Soy un animal herido, pero avanzando.

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

Ella, de moment, no s'ha pronunciat. Continua de vacances, unes setmanes sense feina en les quals està desconnectada de la televisió i també de la xarxa. Acompanyada de la família i centrada en descansar i recuperar-se. 

Més informació
 

Comentaris