Paz Padilla: "Ho he passat pitjor que un contenidor a Barcelona"

'Got Talent' ha tancat la segona semifinal amb una actuació que ho ha fet passar molt malament als membres del jurat, en especial a Paz Padilla. El concursant va demanar a Dani Martínez que l'ajudés en el número, però va negar-se en veure que el noi volia trencar-se la canyella amb uns bats i clavar-se uns claus enormes en el seu front. 

Paz Padilla va manifestar que ho estava passant molt malament, el que va provocar que el concursant l'escollís com a encarregada de col·locar la seva mà a sobre de l'últim clau. L'humorista va intentar negar-se, visiblement alterada, el que va donar-li ales a pronunciar unes paraules que van fer molta gràcia als teleespectadors: "Quin cabró... Em clavaràs a mi això com si fos Jesucrist? Posaràs la meva mà aquí? Per què? Per què vinc a 'Got Talent' si estic tan bé a 'Sálvame'?".

Santi Millán i Paz Padilla  Telecinco

Santi Millán i Paz Padilla a 'Got Talent' / Telecinco

Finalment va accedir, el que va ajudar molt al concursant perquè el xou va ser encara més espectacular: "Quina barbaritat!", deia Padilla en assegurar que no li havia fet mal que li clavés el clau. 

 

El més curiós? El discurs que va pronunciar després, quan li tocava valorar l'actuació: "Ho he passat pitjor que un contenidor a Barcelona. Jo hauria fet el mateix que va fer Albert Rivera, treure'm del mig. Pateixo molt en aquests espectacles, però mare meva com de dura que tens el cap".

Paz Padilla a 'Got Talent'  Telecinco

Telecinco

Que faci broma amb el tema català i amb la dimissió de l'exlíder de Ciutadans no ha passat desapercebut a la xarxa, que torna a col·locar Paz Padilla en el punt de mira. 

Més informació
 

Comentaris