Paz Padilla, protegida de manera extrema al supermercat

Una de les excepcions per sortir de casa durant el confinament és el camí fins al supermercat per fer la compra. Els paparazzi en són conscients, per la qual cosa estarien fent guàrdia a alguns centres comercials propers a les cases dels famosos per enxampar algun d'ells amb el carro ple. D'aquesta manera la revista 'Semana' ha enxampat Paz Padilla a la sortida d'un supermercat. 

Tota precaució és poca, sembla pensar la presentadora. I és que l'han vist amb ulleres protectores, mascareta i guants. Però no només això, sinó que també ha intentat evitar un possible contagi amb un netejador desinfectant en esprai i una baieta amb els quals hauria netejat totes les parts del cotxe que hauria tocat i molts dels productes comprats.

 

L'andalusa està molt conscienciada, el que evidencia cada dia del confinament. Des que es va decretar l'estat d'alarma que no ha tornat al plató de 'Sálvame'. De fet, ni tan sols està treballant a distància. En comptes d'això, s'està dedicant a col·laborar en diferents campanyes solidàries de confecció de mascaretes i bates per al personal sanitari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que no se esconda tu sonrisa, enseña la tuya, contagia la #sonrisavirus #todovaasalirbien 🌈 @fpclaudiogaleno #yomequedoencasa ,

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

Una presentadora compromesa durant una etapa complicada.  

Més informació
 

Comentaris