Paz Padilla, colpidora: "El meu marit va morir als meus braços"

Era l'entrevista més esperada: Paz Padilla ha reaparegut aquest dissabte al 'Deluxe' per parlar per primer cop de la mort del seu marit. Antonio Vidal moria als 53 anys fa un parell de mesos, víctima d'un càncer al cervell fulminant. La notícia era tot un xoc per als seus companys, que no sabien res per desig de la parella. Ha estat ara, però, quan l'humorista ha fet un pas endavant i ha decidit tornar a la feina. El primer pas? Explicar com va anar tot i com es troba. Com a resum general cal destacar la fortalesa, valentia i bon humor de la col·laboradora, que no perdia la compostura i es mostrava feliç malgrat les circumstàncies: "No s'ha mort el meu marit, ha marxat la meva ànima bessona i l'amor de la meva vida". 

Tot va començar amb una visita al metge que ho canviaria tot: "En un primer moment pensàvem que tenia estrès, però una mica més tard ens van confirmar que es tractava d'un càncer. Vaig començar a plorar... i no he parat de fer-ho des de llavors. Ens van dir que tenia un tumor al cervell i que era terminal, ens van deixar clar que no viuria molt de temps. No volíem dir-ho a ningú, però, perquè sóc Paz Padilla i treballo en els mitjans de comunicació i ell no pertany a aquest món. El volia protegir... Però va haver-hi una revista que va publicar que l'havien ingressat i la seva família es va assabentar així. No és just, qui són ells per impedir que ho expliqui a qui vulgui i com vulgui? Allò ens va fer molt de mal i a mi em va enfadar particularment".

Paz Padilla al 'Deluxe'   Telecinco

Paz Padilla al 'Deluxe' / Telecinco

Amb una fermesa admirable, Paz Padilla relatava la història amb un somriure i deixant clar en tot moment que ella és feliç i que no s'ha enfonsat en ca moment: "No he deixat de somriure. Ha mort el meu marit, sí, però tinc el propòsit de ser feliç i no he perdut les ganes de viure. He de somriure per ell. M'ha deixat el llegat de no tenir por a la mort". 

 

Ha assegurat que van gaudir molt del confinament, que els va permetre passar molt de temps a casa junts. Van decidir que passaria els seus últims dies a casa, on Paz Padilla va preparar un espai preciós: "Volia que tingués una mort maca. Vaig preparar una habitació amb música zen, olor de lavanda i flors. Aquells últims dies van ser un regal. Li donava les gràcies sense parar i ens dèiem que ens estimàvem. A poc a poc va anar marxant. Va ser tan màgic... O ho sents i ho vius, o mai no podràs portar-te això amb tu. S'ha de saber deixar anar... Ell va marxar, ens vam donar la mà i jo ja sabia que ell no era allà. Jo estava alegre i feliç perquè ell havia marxat a una altra dimensió. Va morir als meus braços. Li vaig demanar que tornés per mi quan fos la meva hora, però quan ja tingui nets. Li vam desitjar bon viatge quan ell ja no era allà... Li vam donar la mà, la nostra gossa va pujar al llit, van venir els nostres amics i vam brindar per ell". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre estaremos fundidos en uno.Espérame que todavía nos queda una tercera oportunidad.Avanza

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

 

Un relat molt dolorós però ple d'optimisme, el que omplia d'orgull la seva filla quan apareixia a plató i també la resta de col·laboradors del programa.  

Més informació
 

Comentaris