Paz Padilla, a l'ull de l'huracà per un comentari insensible sobre Álex Lequio

Després de més de dos mesos en confinament, Paz Padilla ha tornat al plató de 'Sálvame'. La seva tornada a la feina no hauria fet massa gràcia a Carlota Corredera, la presentadora substituta que havia ocupat el seu lloc aquestes setmanes. Ara s'hauran de tornar a repartir el pastís, el que hauria generat molta tensió. Ara bé, aquest front no ha estat el més comentat durant la seva reincorporació. Per què? El problema han estat unes declaracions de la presentadora sobre la mort d'Álex Lequio que han generat molta controvèrsia.

El fill d'Ana Obregón i el comte Alessandro Lequio moria aquest dimecres als 27 anys després de de lluitar contra un càncer estrany. Un final tràgic que ha fet encongir el cor de tots. N'estaven parlant a 'Sálvame' quan Paz Padilla deixava anar un comentari que no ha fet gens de gràcia.

"Mai no estàs preparat, però la mort forma part de la vida. És una cosa que tots... recorrerem aquest camí. Fa dos anys que aquests pares s'estan acomiadant del seu fill. Jo he passat per una situació similar aquests dies", deia fent referència a la mort de la seva mare als 91 anys. Unes paraules que han indignat a moltíssims teleespectadors, que omplien la xarxa de crítiques ferotges contra ella.

"Cap mare està preparada per a la mort d’un fill amb 27 anys i per culpa d’una malaltia que li ha anat prenent lentament la vida. Per dir gilip… et podries haver quedat a casa", "No pots ser més insensible" o "Que la mort forma part de la vida ja ho sabem, però no és normal enterrar un fill de 27 anys" són alguns dels missatges més suaus que ha rebut.

 

Una tornada a la feina que ha vingut acompanyada de missatges molt negatius.

Més informació
 

Comentaris