Paz Padilla sorprèn en publicar una foto sensual en llenceria

L'últim repte viral del moment demana buscar quatre fotografies que mostrin les diferents cares de cadascú: una més professional per al Linkedin, una altra més familiar per a Facebook, una de postureig per a Instagram i una sensual per a Tinder. Són molts els famosos que s'hi han sumat, el que ha deixat uns muntatges ben divertits.

L'última en fer-ho ha estat Paz Padilla, que ha escollit quatre imatges característiques. Abraçant el gos a Facebook, disfressada a Instagram, treballant a 'Sálvame' per a Linkedin i amb un conjunt de llenceria sexy a sobre del llit per a l'aplicació de lligar.

 

Precisament sobre aquesta foto per a Tinder s'està parlant molt. I és que ha sorprès veure-la publicar una imatge tan sensual i íntima d'una manera tan gratuïta. Se la pot veure posant en roba interior de color negre a sobre del llit, el que permet que els seus seguidors s'adonin de la bona figura de la presentadora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me apunto a #DollyPartonChallenge 🤣

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

De fet, molts han omplert la publicació d'alabances i comentaris que aplaudeixen el seu bon estat de forma. Aquest no és el primer cop que es 'despulla' a Instagram, per això, ja que no té vergonya en publicar fotos en banyador. Un bon cos que aconsegueix gràcies a molt exercici i també a una dieta variada que diverses vegades ha confessat que només compta amb productes orgànics. 

Més informació
 

Comentaris