Paz Padilla: “Que no ens domini una societat que diu que hem de ser iguals”

Paz Padilla i Ylenia han protagonitzat una forta esbroncada a 'Sálvame'. La temàtica? El feminisme, que ha encès els ànims a plató. Tot començava amb una crítica de la presentadora, que lamentava que les dones sacrifiquin la família, l'estima dels fills i la tranquil·litat "per ser més que els homes": "Perquè nosaltres portem la casa i la feina".

Ylenia ràpidament intervenia, per afirmar que el problema no és que la dona treballi sinó que l'home no fa la feina de casa: "Voler treballar no és sacrificar els fills, que faci alguna cosa el marit també. Ja prou".

Ylenia i Paz Padilla, enfrontades a 'Sálvame'   Telecinco

Ylenia i Paz Padilla, enfrontades a 'Sálvame' / Telecinco

I d'aquí, a un al·legat molt sincer de Paz Padilla que ha estat titllat de "poc feminista": "No ens hem de deixar portar per una societat que afirma que hem de ser iguals. Hi ha dones que decideixen d'una manera molt intel·ligent dedicar la seva vida a una altra cosa, a la família, a la casa. Perquè jo arribo i preparoPaz Padilla: “Que no ens domini una societat que diu que hem de ser iguals” el sopar i després faig el dinar. Planxo, estenc, rento la roba... Tinc ajuda, però ho faig tot jo perquè m'agrada fer-ho a la meva manera".

 

"He viatjat amb la meva filla, l'he criat sola, no he tingut àvia ni tiet i com a dona he patit molt. Estava a l'avió i preguntava per la meva filla, i no volia renunciar a ser Paz Padilla perquè tothom et diu que has d'aprofitar el moment. He sacrificat moments meravellosos amb ella per treballar i me'n penedeixo", explica.

Paz Padilla, indignada a 'Sálvame'   Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Ylenia, davant d'això, ha decidit carregar contra ella: "Però aquí està Paz, gaudint de la feina i realitzada. Però us diu que vosaltres no ho feu. És al·lucinant". Un atac que enfurismava la presentadora: "Si no tens fills no pots parlar d'això". Una escena molt tensa que de ben segur que no acabava aquí.

Més informació
 

Comentaris