Paz Padilla, a bord d’un iot, torna a fer gala de diners

Paz Padilla no té problema en evidenciar a la xarxa que té molts diners. Li agrada treure pit i mostrar als seus seguidors que es pot permetre un munt de luxes... el que no fa molta gràcia als seus detractors. La vida professional de la presentadora li dona una alegria rere una altra, el que ajuda a la seva butxaca a anar-se omplint.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que falda tan bonita!!! cosas tan chulas como esta podréis encontrar en @nonina_zahara

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

La seva dèria per compartit tot el que fa, com dèiem, és una mica contraproduent. Això acaba provocant moltes vegades que rebi crítiques ferotges; el que ha tornat a passar. Per què l'estan deixant verda ara? Precisament, per compartir una imatge que la fa quedar de prepotent.

Padilla està estudiant per fer-se patrona de vaixell, un luxe molt car... pel qual necessites un iot i molts diners. A les imatges de la veu acompanyada del seu professor, que la controla mentre pilota l'embarcació. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quiero ser Capitana!!!! Menuda aventura!!espero aprobar el examen  con Carlos Sevillano mi profesor

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

El que no agrada és que s'hagi 'oblidat' dels seus orígens humils, els que queden molt enrere després del gran triomf professional que ha fet en els últims anys. Algunes de les crítiques que ha rebut, de fet, van per aquí: "Tens tres llocs de feina i fins i tot pots treure't el títol de tripulant... amb l'atur que hi ha... uns tant i uns altres tan poc" o "Quina alegria tenir diners per donar-te tots aquests gustos. Els treballadors normals no tenim ni per arribar a final de mes". 

 
Paz Padilla a la platja - Europa Press

Paz Padilla a la platja - Europa Press

No tot han estat crítiques ni judicis de valor, ja que molts han aplaudit la iniciativa de la presentadora. Ella, com si res, segueix a la seva. Quina serà la seva següent aventura?

 

 

 

Comentaris