L'entrevista més dura de Paz Padilla, la primera després de la mort del marit

Paz Padilla reapareixerà aquest dissabte en la que suposarà la seva primera entrevista després de la tràgica mort del seu marit. La presentadora ha estat de baixa des que el marit morís fa un parell de mesos, víctima d'un càncer. Cap dels seus companys sabia que estava malalt, el que feia encara més sorprenent i difícil la notícia. Paz, completament devastada, va treure forces per organitzar un comiat molt tendre i emotiu al seu company de vida des de feia tantes dècades. 

Els col·laboradors de 'Sálvame' tenen moltes ganes de retrobar-se amb ella, una entrevista molt esperada que generarà molta expectació perquè, fins ara, Paz Padilla no ha parlat obertament sobre el tema. Per primer cop s'espera que tots deixin enrere els seus problemes personals i disputes per centrar-se en donar ànims a la seva companya, que segurament concedirà l'entrevista més dolorosa de la seva vida.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre estaremos fundidos en uno.Espérame que todavía nos queda una tercera oportunidad.Avanza

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

 

L'objectiu és que se sinceri sobre com està, com ha viscut aquest estiu tan dur i que agafi embranzida de cara a tornar a la feina. Els seus companys han volgut parlar una mica sobre això en aquestes hores prèvies a l'entrevista. El primer en comentar-ho era Jorge Javier Vázquez: "Crec que va actuar d'una manera molt intel·ligent. Jo no sabia res. Si pogués escollir com morir, m'agradaria tenir temps per acomiadar-me i no deixar cap conversa pendent". Belén Esteban, per la seva banda, reconeixia que aquesta tragèdia les ha ajudat a unir-se: "Jo no era íntima de Paz, però en aquests mesos ens hem trucat molt i ens hem enviat molts missatges, el que ens ha unit molt. Estic desitjant veure-la i que reprengui la seva vida, perquè ho ha passat molt malament. A mi m'ha donat una lliçó de vida". 

Més informació
 

Comentaris