Paulina Rubio encesa d'ira: demanda l'exmarit per no dir-li on és el seu fill

Paulina Rubio i Colate tornen als jutjats. La cantant ha demandat el seu exmarit després d'uns anys de calma... per què? Pel fill que tenen en comú. Durant la participació de la mexicana en 'La Voz' d'Antena 3, el nen de 8 anys es va quedar amb el pare. Però ara que Paulina ha tornat a Miami, s'ha adonat que Colate li està ocultant el fill.

 

 

Sembla que Colate no voldria dir-li on són, el que hauria encès d'ira Paulina. El pitjor de tot? Que ell està a punt d'embarcar-se en un avió cap a Hondures per participar a 'Supervivientes'. L'ha 'amagat' perquè no estigui aquests tres mesos amb la mare?

 

 
Paulina Rubio
Paulina Rubio | Telecinco

 

 

Colate, per la seva banda, assegura que tot és mentida i que no entén la demanda de Paulina. Manté que el nen hauria estat amb ell a Miami fins que van viatjar a Espanya a passar uns dies amb la seva família. Amb aquesta decisió, segurament, ha fet cas omís a l'acord de custòdia que van signar el 2014, el que el prohibiria emportar-se el nen sense el consentiment de Paulina.

 

 

"No tinc massa clar què és el que està buscant Paulina amb tot això", ha confessat Colate a un programa de televisió sud-americà. "Potser vol desestabilitzar-me abans de començar l'aventura de 'Supervivientes'... Estic molt sorprès perquè vaig tornar-li el nen el dia que vam acordar". 

 

 

 

 

Paulina hauria justificat la demanda amb més arguments: diu que l'ex està alienant el fill en contra seva, l'acusa de segrestar el fill en emportar-se'l sense dir-li res a ella i denuncia que ha impedit que parlés amb ell per telèfon

 

 

Com acabarà aquesta batalla judicial? Serà veritat que Colate ha 'ocultat' a Paulina el viatge amb el fill?

 

 
 

Comentaris