Pilar Eyre critica Paula Echevarría: “Antipàtica, condescendent, altiva…”

Paula Echevarría genera sentiments trobats. Té seguidors molt fidels que aplaudeixen cada publicació que fa i que s'inspiren en ella a l'hora de vestir. Ara bé, són molts els detractors que la critiquen dia sí dia també. Acapara molta expectació mediàtica, el que produeix que tothom parli d'ella. L'última a fer-ho? Pilar Eyre, que centra la columna de 'Lecturas' en ella. 

Ha volgut començar destacant els aspectes positius de l'actriu. Què té de bo? "Què moníssima que ets", diu Eyre. "A més a més, de cos i de cara, cosa difícil. Saps potenciar les teves qualitats, dissimular els teus defectes... Un exemple d'estil per a milers de seguidors als teus perfils a la xarxa. Has passat de ser "la dona de" a influencer per mèrits propis, el qual té la seva importància. Sí però... per què resultes sempre tan antipàtica?".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

I és que la cronista reial no entén per què manté una actitud freda davant els periodistes: "No aconsegueixo entendre per què mostres davant la premsa aquesta actitud entre condescendent i altiva, aquelles paraules extretes amb fòrceps, aquells somriures falsos, aquelles ganes d'acabar com abans millor, aquella manera de sil·labejar com si estiguessis parlant amb nens petits. Encara que tu saps perfectament que t'estan fent un favor promocionant els teus productes, el teu cabell, les teves sèries... Sí, és premsa del cor però en el 'The New York Times' no aconseguiràs sortir, preciosa!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

Una clatellada que no acaba aquí, ja que li recomana que baixi els fums: "Escolta, Paula, que nosaltres no serem Truman Capote, ho admeto, però és que tu tampoc no ets Anna Magnani, o sigui que relaxem-nos una miqueta". Caldrà veure si Echevarría respon o prefereix fer-ne cas omís. 

Més informació
 

Comentaris