Paula Echevarría denuncia un 'paparazzi': "No hauries d'estar a casa?"

El dectret de l'estat d'alarma va forçar el confinament dels ciutadans, el que s'ha anat ampliant gradualment. Els únics professionals que tenen permís per treballar són els serveis essencials, entre els quals s'inclouen els periodistes. Una decisió que no agrada a Paula Echevarría, que ha denunciat que els paparazzi puguin seguir treballant en una situació així.

I és que s'ha adonat de la presència d'un fotògraf d'incògnit davant de casa seva, tancat en un cotxe des d'on l'estava fent fotos. L'actriu, indignada, no ha dubtat en gravar-ho i denunciar-ho públicament: "Veieu aquell cotxe? M'està seguint mentre faig els meus encàrrecs".

Una publicació que ha enviat a la policia perquè investigui, ja que considera que no és una activitat essencial i el fotògraf estaria incomplint la normativa: "Em pregunto si el confinament és només per alguns o per a tot, perquè jo crec que tafanejar la vida dels altres no és de primera necessitat. Espero que almenys no es baixi del cotxe i no se m'apropi".

Paula Echevarría denuncia un 'paparazzi'   Instagram

Paula Echevarría denuncia un 'paparazzi' / Instagram

 

Echevarría mai no ha tingut una relació massa bona amb la premsa rosa, a qui ha acusat d'assetjar-la des de fa anys. 

Més informació
 

Comentaris